• Office 365 Enterprise - Nonprofit Cloud Subscription

  Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime të
 • Enterprise Mobility and Security - Nonprofit Cloud Subscription

  Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime me
 • Project Online - Nonprofit Cloud Subscription (Standard)

  Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime të
 • Microsoft 365 Nonprofit Cloud Subscription

  Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime me
Filters
Filters
Microsoft Cloud Subscriptions (4)
Select a donor
Select a category
Select a media format
Select a platform