Microsoft 365 Nonprofit Cloud Subscription

Language: 
Software category: 
Media: 
Platform: 
Product ID: 
G-50691

Description

Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime me zbritje të Microsoft 365 përmes TechSoup.

Klikoni MERRNI KËTË OFERTË për të filluar.


Ju nuk keni nevojë të shtoni asgjë në shportën tuaj TechSoup të blerjes ose të ndiqni procesin e blerjes përmes TechSoup.

Çfarë është Microsoft 365?

Microsoft 365 ju siguron juve dhe stafit tuaj Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security dhe më shumë në një abonim të vetëm.

 • Mjete për produktivitet të biznesit dhe bashkëpunim (nuk është e përfshirë në abonime të caktuara)
  • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher dhe Access
  • Exchange, OneDrive, Skype for Business, Microsoft Teams, SharePoint
  • Aplikacionet e biznesit nga Office, të tilla si Bookings dhe Outlook Customer Manager
 • Menaxhimi i pajisjeve në nivel të ndërmarrjes dhe aftësi të sigurisë
  • Mbrojtje e aplikacioneve për aplikacionet celulare të Office
  • Menaxhimi i pajisjeve me Windows 10 për kompjuterë
  • Konfigurim konsekuent i sigurisë në të gjithë pajisjet
  • Mbrojtja e të dhënave të kompanisë në të gjitha pajisjet
  • Windows Defender
 • Vendosja e thjeshtuar e pajisjeve dhe konfigurim i përdoruesve
  • Konsol i vetëm i administratorit për të krijuar dhe menaxhuar përdoruesit dhe pajisjet
  • Instalimi automatik i aplikacioneve Office në kompjuterët me Windows 10
  • Office dhe Windows 10 të azhurnuar vazhdimisht
  • Vendosja e thjeshtë e kompjuterëve me Windows AutoPilot

Shikoni skedën e opsioneve të abonimit për çmimet dhe informacionin e abonimit.

Si mund të përfitojë organizata ime nga përdorimi i Microsoft 365?

 • Arrini më shumë duke lidhur më mirë punonjësit, partnerët dhe bashkëpunëtorët e tjerë.
 • Bëni punën nga kudo, në çdo pajisje.
 • Mbroni të dhënat e kompanisë suaj në të gjitha pajisjet me sigurinë që është gjithnjë në funksion.
 • Thjeshtoni rregullimin dhe menaxhimin e pajisjeve dhe të shërbimeve të punonjësve me një konsol të vetëm TI.

Sa kushton Microsoft 365?

Shihni skedën e Opsioneve të abonimit për çmimet me zbritje për organizatat jofitimprurëse dhe informacionin e abonimit.

Cilat janë kërkesat e sistemit për Microsoft 365?

Shihni Specifikimet dhe Kërkesat e sistemit për Windows 10.

Për abonimet që përfshijnë aplikacionet desktop të Office, shihni faqen e Microsoft për Kërkesat e sistemit për Office. Kërkesat janë renditur nën "planet e Office 365 për biznes, arsim dhe qeveri".

Si mund të marr mbështetje për Microsoft 365?

Nëse keni nevojë për ndihmë me zgjidhjet në re të Microsoft që i keni marrë përmes TechSoup, na tregoni.

Opsionet e abonimit

Microsoft 365 Business Basic
 • Më e përshtatshme për organizatat jo-fitimprurëse të vogla dhe të mesme me deri në 300 përdorues që nuk kanë nevojë për aplikacione desktop të Office
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 1TB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal
 • Nuk përfshin aplikacione desktop të Office
Microsoft 365 Business Standard
 
 • Më e përshtatshme për organizatat jo-fitimprurëse të vogla dhe të mesme me deri në 300 përdorues që kanë nevojë për aplikacione desktop të Office
 • Aplikacionet desktop të Office për kompjuterë PC dhe Mac janë të përfshira, me aplikacione për tabletë dhe telefona
 • Përfshin të gjitha karakteristikat e Business Basic plus bashkëpunimin dhe shërbime të tjera
Microsoft 365 Business Premium
 
 • Më e përshtatshme për organizatat jo-fitimprurëse të vogla dhe të mesme me deri në 300 përdorues që kanë nevojë për aplikacione desktop të Windows dhe Office
 • Përfshihet Windows 10 Pro me shtesat e Windows 10 Business
 • Aplikacionet desktop të Office për kompjuterë PC dhe Mac janë të përfshira, me aplikacione për tabletë dhe telefona
 • Përfshin një konsol të thjeshtuar menaxhuese për vendosjen e pajisjeve dhe politikave të të dhënave
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 1TB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal, veçori të sigurisë dhe më shumë
Microsoft 365 Nonprofit F3
 
 • Më e përshtatshme për organizatat jofitimprurëse të çdo madhësie me "punëtorë të linjës së parë" ose vullnetarë që nuk kanë nevojë për aplikacione desktop të Office
 • Është i përfshirë Windows 10 Enterprise
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 2 GB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal dhe shërbime të tjera
 • Ofron Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics, dhe Microsoft Intune
 • Nuk përfshin aplikacione desktop të Office
Microsoft 365 Nonprofit E3
 
 • Më e përshtatshme për organizata jofitimprurëse me më shumë se 300 përdorues që kanë nevojë për Windows, aplikacione desktop të Office dhe siguri në nivel të ndërmarrjes
 • Është i përfshirë Windows 10 Enterprise
 • Aplikacionet desktop të Office për kompjuterë PC dhe Mac janë të përfshira, me aplikacione për tabletë dhe telefona
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 1 TB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal dhe shërbime të tjera
 • Ofron Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics, dhe Microsoft Intune
Microsoft 365 Nonprofit E5
 
 • Më e përshtatshme për organizata jofitimprurëse me më shumë se 300 përdorues që kanë nevojë për Windows, aplikacione desktop të Office, sistem telefoni dhe siguri në nivel të avancuar të ndërmarrjes
 • Është i përfshirë Windows 10 Enterprise
 • Aplikacionet desktop të Office për kompjuterë PC dhe Mac janë të përfshira, me aplikacione për tabletë dhe telefona
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 1 TB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal dhe shërbime të tjera
 • Ofron Azure Active Directory Premium P1 and P2, Azure Information Protection Premium P1 and P2, Microsoft Advanced Threat Analytics, Microsoft Cloud App Security, Windows Defender Advanced Threat Protection, Office 365 Advanced Threat Protection P1 and P2, Azure Advanced Threat Protection, Microsoft Intune, dhe mjete të avancuara të pajtueshmërisë

Restrictions

To review the Microsoft Cloud Program Rules, Eligibility and Restrictions please click here.

Description

Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime me zbritje të Microsoft 365 përmes TechSoup.

Klikoni MERRNI KËTË OFERTË për të filluar.


Ju nuk keni nevojë të shtoni asgjë në shportën tuaj TechSoup të blerjes ose të ndiqni procesin e blerjes përmes TechSoup.

Çfarë është Microsoft 365?

Microsoft 365 ju siguron juve dhe stafit tuaj Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security dhe më shumë në një abonim të vetëm.

 • Mjete për produktivitet të biznesit dhe bashkëpunim (nuk është e përfshirë në abonime të caktuara)
  • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher dhe Access
  • Exchange, OneDrive, Skype for Business, Microsoft Teams, SharePoint
  • Aplikacionet e biznesit nga Office, të tilla si Bookings dhe Outlook Customer Manager
 • Menaxhimi i pajisjeve në nivel të ndërmarrjes dhe aftësi të sigurisë
  • Mbrojtje e aplikacioneve për aplikacionet celulare të Office
  • Menaxhimi i pajisjeve me Windows 10 për kompjuterë
  • Konfigurim konsekuent i sigurisë në të gjithë pajisjet
  • Mbrojtja e të dhënave të kompanisë në të gjitha pajisjet
  • Windows Defender
 • Vendosja e thjeshtuar e pajisjeve dhe konfigurim i përdoruesve
  • Konsol i vetëm i administratorit për të krijuar dhe menaxhuar përdoruesit dhe pajisjet
  • Instalimi automatik i aplikacioneve Office në kompjuterët me Windows 10
  • Office dhe Windows 10 të azhurnuar vazhdimisht
  • Vendosja e thjeshtë e kompjuterëve me Windows AutoPilot

Shikoni skedën e opsioneve të abonimit për çmimet dhe informacionin e abonimit.

Si mund të përfitojë organizata ime nga përdorimi i Microsoft 365?

 • Arrini më shumë duke lidhur më mirë punonjësit, partnerët dhe bashkëpunëtorët e tjerë.
 • Bëni punën nga kudo, në çdo pajisje.
 • Mbroni të dhënat e kompanisë suaj në të gjitha pajisjet me sigurinë që është gjithnjë në funksion.
 • Thjeshtoni rregullimin dhe menaxhimin e pajisjeve dhe të shërbimeve të punonjësve me një konsol të vetëm TI.

Sa kushton Microsoft 365?

Shihni skedën e Opsioneve të abonimit për çmimet me zbritje për organizatat jofitimprurëse dhe informacionin e abonimit.

Cilat janë kërkesat e sistemit për Microsoft 365?

Shihni Specifikimet dhe Kërkesat e sistemit për Windows 10.

Për abonimet që përfshijnë aplikacionet desktop të Office, shihni faqen e Microsoft për Kërkesat e sistemit për Office. Kërkesat janë renditur nën "planet e Office 365 për biznes, arsim dhe qeveri".

Si mund të marr mbështetje për Microsoft 365?

Nëse keni nevojë për ndihmë me zgjidhjet në re të Microsoft që i keni marrë përmes TechSoup, na tregoni.

Opsionet e abonimit

Microsoft 365 Business Basic
 • Më e përshtatshme për organizatat jo-fitimprurëse të vogla dhe të mesme me deri në 300 përdorues që nuk kanë nevojë për aplikacione desktop të Office
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 1TB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal
 • Nuk përfshin aplikacione desktop të Office
Microsoft 365 Business Standard
 
 • Më e përshtatshme për organizatat jo-fitimprurëse të vogla dhe të mesme me deri në 300 përdorues që kanë nevojë për aplikacione desktop të Office
 • Aplikacionet desktop të Office për kompjuterë PC dhe Mac janë të përfshira, me aplikacione për tabletë dhe telefona
 • Përfshin të gjitha karakteristikat e Business Basic plus bashkëpunimin dhe shërbime të tjera
Microsoft 365 Business Premium
 
 • Më e përshtatshme për organizatat jo-fitimprurëse të vogla dhe të mesme me deri në 300 përdorues që kanë nevojë për aplikacione desktop të Windows dhe Office
 • Përfshihet Windows 10 Pro me shtesat e Windows 10 Business
 • Aplikacionet desktop të Office për kompjuterë PC dhe Mac janë të përfshira, me aplikacione për tabletë dhe telefona
 • Përfshin një konsol të thjeshtuar menaxhuese për vendosjen e pajisjeve dhe politikave të të dhënave
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 1TB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal, veçori të sigurisë dhe më shumë
Microsoft 365 Nonprofit F3
 
 • Më e përshtatshme për organizatat jofitimprurëse të çdo madhësie me "punëtorë të linjës së parë" ose vullnetarë që nuk kanë nevojë për aplikacione desktop të Office
 • Është i përfshirë Windows 10 Enterprise
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 2 GB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal dhe shërbime të tjera
 • Ofron Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics, dhe Microsoft Intune
 • Nuk përfshin aplikacione desktop të Office
Microsoft 365 Nonprofit E3
 
 • Më e përshtatshme për organizata jofitimprurëse me më shumë se 300 përdorues që kanë nevojë për Windows, aplikacione desktop të Office dhe siguri në nivel të ndërmarrjes
 • Është i përfshirë Windows 10 Enterprise
 • Aplikacionet desktop të Office për kompjuterë PC dhe Mac janë të përfshira, me aplikacione për tabletë dhe telefona
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 1 TB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal dhe shërbime të tjera
 • Ofron Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics, dhe Microsoft Intune
Microsoft 365 Nonprofit E5
 
 • Më e përshtatshme për organizata jofitimprurëse me më shumë se 300 përdorues që kanë nevojë për Windows, aplikacione desktop të Office, sistem telefoni dhe siguri në nivel të avancuar të ndërmarrjes
 • Është i përfshirë Windows 10 Enterprise
 • Aplikacionet desktop të Office për kompjuterë PC dhe Mac janë të përfshira, me aplikacione për tabletë dhe telefona
 • Ofron qasje të bazuar në re në aplikacionet e Office, në e-mail, mesazhin e çastit, konferencat me video HD dhe 1 TB hapësirë për ruajtjen dhe shkëmbimin e skedarëve personal dhe shërbime të tjera
 • Ofron Azure Active Directory Premium P1 and P2, Azure Information Protection Premium P1 and P2, Microsoft Advanced Threat Analytics, Microsoft Cloud App Security, Windows Defender Advanced Threat Protection, Office 365 Advanced Threat Protection P1 and P2, Azure Advanced Threat Protection, Microsoft Intune, dhe mjete të avancuara të pajtueshmërisë

Restrictions

To review the Microsoft Cloud Program Rules, Eligibility and Restrictions please click here.