Adobe вече и в България! Поръчайте!

Съжаляваме да ви уведомим, че програмата за дарения на Adobe понастоящем няма да обработва нови заявки за продукти на Adobe. Тези от вас, които биха желали да заявят продукти на Adobe ще могат да направят това по-късно през годината, когато програмата бъде активирана отново.  За съжаление все още не можем да посочим точна дата за това. Ще се опитаме да изпълним вече направени поръчки.  Благодарим за търпението ви и се надяваме на разбиране от ваша страна, като се извиняваме за всички неудобства, които това временно прекратяване на програмата за  Adobe може да предизвика.

Изключително се радваме да ви съобщим, че вече можете да получите като дарение продукти на Adobe чрез ТехСуп България! Чрез тях можете да създадете въздействащи печатни материали, видеоклипове за успехите на вашата организация, да изградите по-силно уеб присъствие и още много други неща. Чрез инструментите на новата Програма за дарения на Adobe имате достъп до голямо разнообразие от мултимедийни програми, за да постигнете по-добра видимост за вашите организация и мисия.

Бъдете креативни с Adobe!

Петте Adobe продукта могат да получат всички регистрирани в ТехСуп България организации, които отговарят на поставените от дарителя Критерии за допустимост и ограничения.

Броят продукти, отпускан за всяко тримесечие е ограничен и поръчките се изпълняват по реда на заявка. Така че, ако даден продукт ви е нужен спешно, побързайте с поръчката!

За да получите дарение чрез ТехСуп България трябва да сте регистрирани в платформата. Достъп до дарение имат само организации, регистрирани в обществена полза и фигуриращи в Централния регистър на юридическите лица в обществена полза към Министерство на правосъдието или читалища, вписани в регистъра на Народните читалища в Министерство на културата.

Ако все още не сте се регистрирали в платформата ТехСуп България, можете да го направите във всеки един момент! Необходимо е първо да регистрирате свой личен профил и после чрез него да регистрирате организацията си.

Ако имате въпроси, можете да се обръщате към Фондация „Работилница за граждански инициативи“, (официален партньор  на ТехСуп за България) на телефон  02/954 97 25 или на електронна поща wcif@wcif-bg.org