BitDefender

Program donacija Bitdefender-a u TechSoup-u pruža antivirusni i sigurnosni softver kvalificiranim neprofitnim organizacijama i dobrotvornim organizacijama.

Bitdefender softver možete koristiti za poboljšanje sigurnosti na Windows i Mac operativnim sistemima kao i Windows serverima.

Eligibility and Restrictions

Ako podobni, vaša organizacija može dobiti i do 50 korisničkih licenci unutar fiskalne godine

Pogledajte webstranicu za detalje o uslovima i podobnosti da provjerite da li vasa organizacija ispunajva uslove za ovu donaciju.

Bitdefender je vodeći proizvođač sigurnosnog softvera koji koristi vise od 450 milijuna ljudi širom svijeta. Kompanija je posvećena sigurnosti inerneta za svakoga. To posvećenost osvojila prvo mjesto u svijetu kao renomiraniti sigurnosni softver od strane organizacije za testiranje, kao što su AV-Test, AV-Comparatives, Checkmark, ICSA Lab, i Virus Bulletin. Nakon više od deset godina na linijama fronta u borbi protiv malware i drugih online kriminala, Bitdefender je lider u oblasti inovacija.

Bitdefender teži ka sigurnom internetu, tako da je obrazovanje, osobne slobode, i otvorene razmjene ideja mogu cvjetati. Kompanija predviđa online svijet u kojem djeca mogu slobodno igrati, tinejdžeri mogu družiti i studirati, bez straha od nasilja, i odrasli mogu obavljati posao, trgovinu, i naučiti bez straha od krađe identiteta, bankovnih prevara i drugih opasnosti.

Bitdefender radi na uklanjanju granica i izgradnju povjerenja u cijeloj zajednici pružajući pristup najnovijim inovacijama i primjeni tehnologije, tamo gdje može najbolje pomoći. Uz komercijalnu ponudu za kompanije i kućne korisnike, kompanija razvija i promovira cijeli niz besplatnih proizvoda za PC, pametne telefone i tablete. Bitdefender proizvodi niz besplatnih alata i sigurnosnih poboljšanja za društvene mreže I radi sa školama da ih zaštiti od “online” predatora.