Get Genuine produktet - fitoni licencën tuaj shpejtë dhe lehtë

By: techsoup
Mër, 06/24/2015 - 12:43

Shfrytëzues të nderuar të platformës TechSoup, duam të Ju informojmë se si Microsoft lehtësoi procesin e aplikimit për porositjen e produkteve Get Genuine përmes pakos së thjeshtë Windows Pro Full Operating System - Get Genuine.

Nëse dëshironi të instaloni sistemet operative në komjuterët tuaj të rinj apo të licenconi Windows-in ekzistues gjithçka që duhet të bëni është të krijoni porosi në techsoupbalkans.org dhe përmes qasjes në VLSC (Microsoft Volume Licensing Service Center) të shkarkoni të gjithë çelësat për licencim.

Edhe një herë të cekim se licencat Get Genuine mund ti fitoni vetëm një herë, ndërsa licencat natyrisht do të mbeten përgjithmonë tuajat.

Gjithashtu kur krijoni porositë, gjithmonë krijoni porosi të veçantë për Get Genuine produktet dhe të veçantë për porositjen e gjithë softuerëve tjera.

Nëse keni ndonjë pyetje Ju lutemi na kontaktoni në info@techsoupbalkans.orgne me kënaqësi do të Ju përgjigjemi.