Multiple

oosmall
O&O Software 365 Business is the latest collection of 10 system and data management...
Kompensimi administrativ: €26.00
O365-logo.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime të...
MS-Project.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime të...
Slack Product Logo.png
“Slack” është një platformë mesazhesh e bazuar në kanale. Me “Slack”, njerëzit mund të punojnë së...
Tableau
Tableau Desktop and Tableau Prep Builder are software applications for data preparation, analysis,...
Kompensimi administrativ: €64.00
Veritas-Logo.png
Veritas Backup Exec is backup and recovery software that runs on Windows Server. With the agents...
Kompensimi administrativ: €126.00
Veritas-Logo.png
Veritas System Recovery 18 is a backup and recovery solution that uses disk imaging technology to...
Kompensimi administrativ: €108.00
prod-zoom-logo_Re-cut_Re-sized.png
“Zoom Meetings” ofron mundësi për kombinim të video dhe audio konferencave, takime të thjeshta...
Kompensimi administrativ: €49.00