Multiple

oosmall
O&O Software 365 Business is the latest collection of 10 system and data management...
Kompensimi administrativ: €26.00
O365-logo.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime të...
MS-Project.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime të...
Tableau
Tableau Desktop and Tableau Prep Builder are software applications for data preparation, analysis,...
Kompensimi administrativ: €64.00
Veritas-Logo.png
Veritas Backup Exec is backup and recovery software that runs on Windows Server. With the agents...
Kompensimi administrativ: €126.00
Veritas-Logo.png
Veritas System Recovery 18 is a backup and recovery solution that uses disk imaging technology to...
Kompensimi administrativ: €108.00
prod-zoom-logo_Re-cut_Re-sized.png
“Zoom Meetings” ofron mundësi për kombinim të video dhe audio konferencave, takime të thjeshta...
Kompensimi administrativ: €49.00