Multiple

CleverReach_logo.jpg
CleverReach is web-based email marketing software for managing email campaigns and contacts. This...
Kompensimi administrativ: €29.00
DS_Logo_Black_RGB _ Resized.png
Edicioni Biznes Pro i DocuSign është një shërbim online që ju lejon të ngarkoni dhe të dërgoni...
Kompensimi administrativ: €77.00
DS_Logo_Black_RGB _ Resized.png
Edicioni Standard i DocuSign është një shërbim online,i cili ju lejon që të ngarkoni dhe të dërgoni...
Kompensimi administrativ: €77.00
Dynamics365-All.png
The Dynamics 365 for Sales (On-Premises) user CAL provides a user with access to the sales...
Kompensimi administrativ: €170.00
Dynamics365-All.png
The Dynamics 365 for Team Members (On-Premises) user CAL provides a user with basic or read-only...
Kompensimi administrativ: €14.00
MS-Enterprise-Mobility.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime me...
Microsoft365.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime me...
NortonLifeLock-Vertical-Light_ Resized.png
Norton Security protects computers, tablets, and smartphones against the latest online threats and...
Kompensimi administrativ: €10.00