Contact us

TechSoup Albania, Kosovo, North Macedonia

Fondacija Metamorfozis
ul. „Apostol Guslarot” br. 40
1000 Skopje
Makedonija

E-mail: techsoup@metamorphosis.org.mk
Tel: +389 2 3109 325

Takodjer, možete nas kontaktirati koristeći donji obrazac:

Ju gjithashtu mund të na kontaktoni duke përdorur formularin më poshtë:

Можете исто така да контактирате со нас користејќи го формуларот подолу:
CAPTCHA
Kjo pyetje shërben për të kontrolluar se a jeni njeri dhe për ta parandaluar dërgimin automatik të porosive spam.